Καλώς ήλθατε στον μαγικό κόσμο της ψηφιακής φωτογραφίας. Ένας κόσμος γεμάτος χρώματα και ζωντάνια, όπου οι καλύτερες αναμνήσεις μας γίνονται παρόν. Ρίχνοντας μια ματιά στο παρελθόν, διαπιστώνουμε πόσο έχει αλλάξει η φωτογραφία στις μέρες μας. Πόσες ευκολίες μας έχει χαρίσει η ψηφιακή φωτογράφηση και πόσες καινούριες προοπτικές ανοίγονται μπροστά μας.

Δεν είναι φοβερό να μπορούμε πλέον να δούμε άμεσα τι έχουμε φωτογραφήσει και αν δεν μας αρέσει να ξαναπροσπαθούμε χωρίς να περιμένουμε να εμφανισθεί το film; Δεν ξυπνάμε την καλλιτεχνική μας φύση, προσπαθώντας να βρούμε τα ωραιότερα χρώματα για το ηλιοβασίλεμα που φωτογραφήσαμε, πειραματιζόμενοι μέσα από κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών του υπολογιστή μας? Δεν είναι όμορφο που μπορούμε εύκολα να μοιραστούμε τις φωτογραφίες μας με τους φίλους μας στέλνοντας μόνο ένα mail; Όλα πλέον γίνονται πολύ γρήγορα, εύκολα και απλά.

Πως θα σας φαινόταν η ιδέα, με απλά βήματα να γινόταν και η εκτύπωση των αγαπημένων σας φωτογραφιών; Χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείτε καν από τον χώρο σας! Με όλες τις επιλογές εκτύπωσης στην οθόνη του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή, ακριβώς σαν να ήσασταν στο φωτογραφείο της περιοχής σας! Και να παραλαμβάνετε τις φωτογραφίες σας την επόμενη ημέρα στον χώρο σας ή σε επιλεγμένo σημείo Ελάτε λοιπόν μαζί μας, σε μια νέα σελίδα.

Με χαρά σας παρουσιάζουμε τον διαδικτυακό τόπο FOTO plus
Η ιστοσελίδα που ευχόμαστε ολόψυχα να γίνει μια από τις «αγαπημένες» σας. . Μέσα από αυτή την υπηρεσία, μπορείτε να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας μέσω διαδικτύου με ταχύτητα και ευκολία, «αποστέλλοντας» κατευθείαν τις φωτογραφίες από το PC, το tablet ή το κινητό σας στα εργαστήρια μας προς εκτύπωση.

Το FOTO plus σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο εξυπηρέτησης ψηφιακών φωτογραφικών υπηρεσιών. Πρόκειται για ένα σύστημα όπου όλα τα μέλη έχουν την δυνατότητα εκτύπωσης ψηφιακών φωτογραφιών & φωτογραφικών προϊόντων μέσω διαδικτύου και προσφέρει τα ακόλουθα:

  • Οικονομία (ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές εκτύπωσης).
  • Ποιότητα (εκτύπωση σε φωτογραφικό χαρτί αρίστης ποιότητας, ίδιο με αυτό που χρησιμοποιείται για τις εκτυπώσεις από film).
  • Αντοχή στον χρόνο (απουσία συμπτωμάτων κιτρινίσματος φωτογραφίας ή απώλειας χρωμάτων σε βάθος χρόνου).
  • Ταχύτητα (σε λίγα βήματα, η παραγγελία σας είναι έτοιμη, με παραλαβή των φωτογραφιών εντός δύο εργάσιμων ημερών).

Φυσικά η υπηρεσία  FOTO plus  καλύπτει όλες τις φωτογραφικές εργασίες όπως εκτυπώσεις σε:

  • Μεγάλα μεγέθη φωτογραφιών
  • Καμβά
  • Κούπα
  • Μπλουζακι